Poslovna saradnja
Tokom više od 17 godina poslovanja na tržištu, firma se razvija u pravcu postanka regionalnog lidera u distribuciji auto stakala i drugih auto delova, uslužujući više od 10.000 zadovoljnih klijenata godišnje.

Gradimo poverenje sa klijentima kroz međusobno razumevanje i uvažavanje koje je zasnovano na znanju, stručnosti, poslovnosti, preduzimljivosti i obostranom zadovoljstvu. To je naša misija.

Vizija naše kompanije je da bude pozicionirana tako da bude uspešna i profitabilna kompanija, organizovana na modernim principima uz primenu savremene poslovne prakse.

Naš cilj je da ostvarimo lidersku poziciju u distribuciji i ugradnji auto stakala, unapređujemo poslovnu saradnju sa većinom auto radionica i servisa za što već imamo odgovarajuću infrastrukturu i organizaciju sa adekvatnim i stručnim kadrom, koji klijenta mogu da opsluže za najkraće moguće vreme na profesionalan način.

Prednost koju mi nudimo u odnosu na većinu firmi jeste ta da, bez obzira što se nalazimo u Novom Sadu, vrlo brzo i efikasno možemo da dostavimo artikal na bilo koju željenu adresu u Srbiji. Transport auto stakala vršimo i našim dostavnim vozilima, dok se za isporuku ostalih auto delova brine kurirska služba (brza pošta) koja vrši dostavu u roku od 24 časa.

Naš poziv za poslovnu saradnju je uvek otvoren, jer želimo da širimo dobar preduzetnički duh radi zadovoljstva naših saradnika, poslovnih partnera i dobavljača, kao i krajnjih kupaca i nas.