Veleprodaja i distribucija


Izgradnja uspešnog sistema poslovanja podrazumeva stalna ulaganja u unapređenje distributivne mreže, ljudskih potencijala i informacionog sistema. Na samom početku poslovanja, prodajne aktivnosti bile su usmerene na veliki broj manjih klijenata, uglavnom manje ili više specijalizovanih radionica, servisa za reparaciju i zamenu auto stakala.

Danas je distribucija sve više usmerena ka zadovoljavanju potreba tzv. srednjih klijenata, lokalnih lidera u svojoj branši.
Da bi se odgovarajuća pozicija na tržištu osvojila i očuvala, neophodno je obezbediti poverenje kupaca i to pre svega na osnovu kontinuiranog snabdevanja u širokom asortimanu i potrebnim količinama robe. Takođe smo našim poslovnim partnerima omogućili da dobiju staklo po najnižim tržišnim cenama i u najkraćem roku, uz konkurentne uslove.

„Astra Auto“ svojim klijentima obezbeđuje snabdevanje iz centralnog magacina u Novom Sadu i to brzim isporukama robe na teritoriji cele Srbije, iz asortimana od nekoliko hiljada artikala uvek dostupnih u potrebnim količinama, u skladu sa potrebama krajnjih potrošača i shodno aktuelnoj potražnji.